Projectbegeleiding

Van ontwerp tot oplevering.

Een goed ontwerp staat of valt met de uitvoering daarvan. Of het nu gaat om een kleur- of materiaaladvies, meubelontwerp,  lichtplan of een volledig interieurplan, de begeleiding van de toepassing en uitvoering van het advies is erg belangrijk.

Het bewaken van de laatste details van afwerking zorgen voor de verfijning van het geheel.

U kunt zich als opdrachtgever volledig laten ontzorgen. Door te fungeren als spil tussen aannemer en opdrachtgever wordt ervoor gezorgd dat de kwaliteit in een project wordt bewaakt en dat het project tot in de finesse wordt uitgevoerd en afgewerkt.

Styling

De basis van het ontwerp is afgerond. Tijd voor de daadwerkelijke inrichting van de woning. De keuze van de meubels, kleuren en accessoires zijn reeds meegenomen in de basis maar worden nu op de juiste wijze geplaatst in de woning of het pand.

Bij een bestaand interieur kan een frisse blik voor vernieuwing en sfeer zorgen.

Situeren en richten

De situering en richting van nieuwbouw maar ook bestaande bouw bepalen voor een groot deel  het optimale woon- of gebruiksgenot van een woning of bedrijfspand.

Door te kijken naar de stand van de zon, waar komt de zon op en waar gaat hij weer onder, en de daarbij behorende lichtinval in combinatie met het ritme van de dag worden de ruimtes gevormd en ingedeeld. Op welke plaats in de woning of in het bedrijfspand komen, rekening houdend met het licht, de functies het best tot zijn recht? Waar moeten in een bestaande bouw de aanpassingen gemaakt worden om het ideale gebruikersgemak en het gewenste contact met buiten te creëren?

Ja, ook de omgeving speelt hierbij een belangrijke rol. U heeft uiteindelijk niet voor niets gekozen voor die plek. Uw keuze is gebaseerd op een combinatie van factoren, die voor u belangrijk zijn.

Ontwerp en advies

Door het luisteren naar de wensen, verwachtingen en verlangens van U als opdrachtgever worden Uw gewoonten en behoeftes in kaart gebracht en vertaald in een ontwerp dat een eenheid vormt tussen licht, vorm en ruimte

Een interieur is een weerspiegeling van jezelf en de omgeving waarin het staat.

Door een intensieve betrokkenheid en een goede samenwerking ontstaat een open en persoonlijk interieur.

Een interieur dat bij U past als opdrachtgever!